Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На галузевій виставці NAB Show 2024 Sony обіцяє продемонструвати рішення та технології для віддаленого, розподіленого та віртуального виробництва, моніторингу, аудіо, а також хмари. Одним з нових пристроїв буде нова 4K 60p PTZ камера.
 
 

«NAB Show — це можливість для нашого бренду бути в активному контакті зі спільнотою та демонструвати надсучасні технології та робочі простори», – поділилася Тереза Алессо, президент підрозділу відео продуктів та рішень Sony Electronics. «Останні роки ми впроваджували інновації, які допомагають підключати, переосмислювати та спрощувати рішення задач для наших клієнтів. Ми прагнемо вдосконалювати переваги ІР, хмари та віртуального виробництва, і це змінює спосіб, в який наша галузь працює»

Віддалене та розподілене виробництво

Портфель мережевих рішень Sony для роботи на живо — це повноцінна екосистема, створена задля оптимального підключення, використання та сумісного доступу до всіх ресурсів, незалежно від локації. Компанія запевняє, що це дозволить розгортати віддалене та розподілене виробництво і в локальних і в гібридних рішеннях із використанням хмари. Екосистема складається з трьох ключових компонентів: Контрибуція, Віддалене Виробництво та Внутрішнє Виробництво.

Оновлення в цій сфері включає новий v1.1 функціонал медіа транспорту NXL-ME80 LAN/WAN, який вийде літом 2024. Це дозволить пристроям працювати в якості приймача разом із пристроєм віддаленого виробництва CBK-RPU7 в приватній 5G мережі. Також прошивка збільшить кількість каналів в режимі Ultra Low Latency та забезпечить підтримку формату 24P.

Хмара

Платформа Sony Creators Cloud складається з хмарних рішень і здатна підтримувати індивідуалів та підприємства за допомоги багатьох універсальних компонентів, які можна використовувати окремо або разом для збільшення продуктивності.

Сервіс сумісної роботи управління медіа Sony Ci Media Cloud додає нові способи для спрощення робочих процесів виробництва і посилення сумісного нелінійного монтажу. Нова інтеграція з Marquis Medway забезпечить автоматизований інжест із Ci до систем Avid. Ci суттєво розширила можливості обробки медіа за допомоги доданого до платформи Colorfront Transkoder. Сі також офіційно запустила Ci Workflow для підтримки повністю автоматизованих візуальних (VFX) ефектів.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon