Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Австралійська станція PAKAM RADIO оновила головну студію цифровою консоллю AEQ FORUM SPLIT. Цей вибір базований на простоті у використанні, надійності операцій та високій якості аудіо, які є візитівкою обладнання AEQ.
 
 

Для деяких спільнот у верхній частині Австралії — PAKAM це єдиний мовник, його робота дуже важлива в місцях де ізоляція триває декілька місяців на рік в періоди екстремальних погодних умов. Станція передає важливу інформацію та попередження щодо циклонів. Більшість програм PAKAM RADIO пов’язані з музикою, включаючи локальних та корінних виконавців, а також пісні традиційними мовами. Слухачам доступні анонси спільнот, локальні новини, інтерв’ю та інші важливі для регіону теми.

Технічний департамент мовника вирішив придбати цифрову консоль AEQ FORUM SPLIT для оновлення головної студії, базуючись на таких аспектах як простота у використанні, надійність в роботі та висока якість аудіо. Мікшер AEQ FORUM IP SPLIT is розроблено саме для ефірного мовлення. Він має весь необхідний функціонал, включаючи автоматичне відключення моніторів, антикашель, старт по фейдер, управління сигналінгом для використання зовнішніх систем автоматизації та обладнання, управління зовнішніми та внутрішніми комунікаціями.

Завдяки модульному дизайну та компактним розмірам, AEQ FORUM можна легко адаптувати для різних сценаріїв: персональний моніторинг, телевізійне виробництво, аудіо виробництво, змішані конфігурації, можливість інтеграції з великими системами. Інженери AEQ поєднали в FORUM IP простоту використання та потужні інструменти управління — це дозволяє використовувати консоль як для базових операцій, так і для більш комплексних проектів. Версія FORUM IP SPLIT іде в комплекті з модульним ядром FR CORE в корпусі 3RU. До нього можна підключити до 6 панелей з фейдерами та пристрої контролю та моніторингу.

Також можна додати плати багатоканального AoIP вводу / виводу з підтримкою протоколу AES67 за технологією DANTE. Завдяки такому підключенню сигнали можна приймати та передавати на інші консолі, матриці, та інше обладнання вводу / виводу від 300 різних виробників. Також можливо використання MADI підключення, та до двох внутрішніх цифрових телефонних гібридів.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon