Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Виробник професійних бездротових аудіо систем для бродкасту та медіа виробництва, компанія Lectrosonics випустила оновлений застосунок Wireless Designer v.2.1 для Mac та ПК. Програма включає декілька нових функцій, а також пропонує спрощену процедуру оновлення програмного забезпечення.
 
 

Останні оновлення портативних цифрових багатоканальних приймачів Lectrosonics DCR822, DSR та DSR4 дали користувачам можливість створювати, редагувати та спільно користуватися групами налаштувань (Tuning Groups) з іменованими елементами. Оновлений Wireless Designer V.2.1 відтепер має функціонал для створення, імпорту, редагування, збереження та експорту таких груп, і це дозволить користувачам значно пришвидшити додавання та оновлення цих груп в робочій екосистемі портативних приймачів Lectrosonics.

FlexLists вже давно ж потужною функцією цифрової IEM системи Lectrosonics Duet, яка дозволяє користувачам створювати списки та ділитися ними між приймачами M2R та M2Ra для моніторингу на сцені або в студії. Відтепер Wireless Designer v.2.1 дозволяє створювати, імпортувати, редагувати, зберігати та експортувати ці FlexList списки. Користувачі помітять, що це значно прискорить час налаштування системи.

Для обох функцій (FlexLists та Tuning Groups) доступна можливість створювати, редагувати та зберігати налаштування в офлайн-режимі, це дає користувачам можливість готувати списки заздалегідь. Коли відбудеться підключення одного з приймачів, ці списки попадуть на апаратний пристрій по мережі або USB і далі вже розійдуться за допомоги IR інтерфейсу або microSD носія.

На запит користувачів розробники Lectrosonics додали drag and drop функціонал у Wireless Designer v.2.1. Це дозволить переглядати стек сесії у вигляді дерева і швидко та легко змінювати порядок каналів в системі, а також спосіб їх відображення на екрані.

Оновлений Wireless Designer v.2.1 вміє імпортувати та експортувати файли сканування у форматі .CSV, що робить застосунок більш сумісним зі сканерами радіочастотного спектру та іншими програмним забезпеченням для управління частотами.

«Новий функціонал, доступний у Wireless Designer v.2.1— це потужне оновлення для власників бездротових систем Lectrosonics», – поясним Карл Вінклер, виконавчий віце-президент з питань дизайну продуктів та дистрибуції Lectrosonics. «Ми прикладаємо багато зусиль, щоб зробити наші рішення більш зручними та функціональними, Wireless Designer v.2.1 допоможе звукорежисерам незалежно від того, працюють вони та телебаченні, спортивному або новинному виробництві, в концертній чи іншій галузі, пов’язаній з медіа.»

Завантажити Найновіший Wireless Designer V.2.1 for Mac or PC ви можете на сайті Lectrosonics.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon