Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron випустила низку значних оновлень хмарної платформи для прямих трансляцій на живо Chyron LIVE. Зосередившись на доступності онлайн виробництва, віддаленого моніторингу, інтегрованого функціоналу для коментування, більш інтуїтивним та насиченим повторам, а також на спрощенні відтворення графіки, можливості LIVE суттєво розширюють межі створення якісного стрімінгового контенту, зокрема спортивних та новинних трансляцій для онлайн аудиторії.
 
 

«Оновлення Chyron LIVE зосереджено на тому, щоб покращити операторам взаємодію з платформою, не тільки для полегшення виробництва подій в прямому ефірі, а й для спрощення задач, які дозволяють збагатити стрімінговий контент», – розповіла Крісті Вейр, менеджер з продуктів Chyron. «Наша мета — створити для галузі орієнтовану на користувача платформу, яка допоможе спросити медіа виробництво на живо, дозволить команді зосередитись на тому, щоб створювати якісний контент. Ми впевнені: ці оновлення дають значну перевагу нашим користувачам спортивного, новинного та ОТТ сегментів»

Ключовим компонентом останнього релізу Chyron LIVE став новий модуль Multiviewer, який забезпечує чотири незалежні мультиекрани для моніторингу віддаленого виробництва у Chyron LIVE. Завдяки моніторингу в реальному часі аудіо та відео джерел у Chyron LIVE, а також можливості поділитися сторінками мультиекрану з іншими зареєстрованими користувачами, модуль Multiviewer стане корисним рішенням для режисерів та виробничого персоналу, який працює дистанційно, та дозволить мати під контролем все, що відбувається на знімальному майданчику.

Відома професійними компонентами для графіки, повторів та роботи зі звуком в єдиній хмарній екосистемі, платформа із останніми оновленнями підсилює кожен інструмент Chyron LIVE. Додала потужності графіка PRIME CG разом з новим виділеним каналом для модуля спортивних трансляцій Matchpad. Додано підтримку для PRIME Messages — це дозволяє перепрофільовувати графічні шаблони в каталог сцен зі швидким викликом та даними для конкретних історій. Також додано можливість інтегрувати кліпи та повтори в графіку в якості змінних  ресурсів.

Унікальний інструмент повторів та телестрації Chyron LIVE отримав оновлений інтерфейс для покращення реагування оператора під час спортивного виробництва зі швидким темпом подій. Завдяки динамічному управлінню швидкістю відтворення, розширеному банку кліпів повторів для редагування телестрації, простим інтегрованим у сцену інструментам для управління ілюстрацією, та функціям швидкого експорту кліпів, оператори LIVE встигатимуть вхопити всі важливі моменти під час гри.

Щодо аудіо, оновлений модуль коментування LIVE отримав можливість швидкого дистанційного з’єднання з коментатором або ведучім новин. Інтеграція протоколу WebRTC забезпечує просте підключення локального пристрою одним кліком у браузері, а нова аудіо функція mix-minus забезпечує коментаторам чистий звук без повернення власного голосу.

Оновлення Chyron LIVE включає низко допоміжних поліпшень, які в цілому дозволяють покращити досвід користування та допомогти у створенні більш складної візуально насиченої трансляції. Завдяки більш інтуїтивному інтерфейсу, додатковому функціоналу, яких охоплює всі ланки робочого простору, та зменшенню складності навчання нових користувачів, оновлений Chyron LIVE допоможе мовникам зосередитися на створенні захоплюючого контенту.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon