Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Leader повідомила про розширення функціоналу ІР аналізатора LVB440. Доступне для завантаження програмне оновлення 6.0.3 додає підтримку найновіших стандартів пов’язаних з об’єктно-орієнтованими метаданими.
 
 

Нові аудіо функції включають підтримку декодування Serial ADM в потоках даних SMPTE ST 2110-31, як описано в ST 2116. Вони охоплюють рендеринг Serial ADM презентацій та відображення аудіо bed-каналів та object-каналів з пов’язаних метаданих. Додано експериментальну підтримку декодування елементів даних Serial ADM, надісланих з використанням ST 2110-41, а також ST 2127-2 Fast метаданих. Нещодавно додана підтримка стрімів ST 2110-41 Fast метаданих дозволяє включати або відключати параметр у випадку, коли застосунок / ST2110-41 може бути в переліку NMOS приймачів.

Оновлення Leader LVB440 6.0.3 дозволяє використовувати більш глибокий буфер для відображення кольорів коли це можливо, наприклад в браузерах Google Chrome та Microsoft Edge 122 або новіших та відповідному обладнанні. Ще однією новинкою стала функція Canvas, яка дозволяє одночасно переглядати відео, waveform діаграму та інші інструменти для чотирьох різних джерел аудіо-відео в зручному шаблоні з можливістю індивідуального налаштування.

Виконаний в компактному 1U корпусі LVB440 дозволяє ефективно аналізувати потоки SD, HD, HD HDR, 4K та 4K HDR у медіа мережі будь-якого розміру. Пристрій створено для моніторингу та аналізу медіа-трафіку з високим бітрейтом в мовленні, виробничих студіях, ПТС, телецентрах та мережах транспортування медіа стрімів, LVB440 підтримує потоки даних 10, 25, 40 та 50 Гбіт, і навіть до 100 Гбіт при використанні двох мережевих інтерфейсів. Ядро пристрою здатне обробляти потоки 48 Гбіт широкосмугового 8K джерела.

Управління Leader LVB440 відбувається за допомоги HTML-5 браузера, інтерфейс забезпечує повноцінний доступ до восьми користувачів, які працюють локально або дистанційно. Це дає можливість команді інженерів в реальному часі перевіряти велику кількість стрімів з різною розподільною здатністю в декількох локаціях. Оператори можуть одночасно досліджувати різні шари медіа транспорту ІР мережи, локалізуючи проблем ще на етапі виникнення, поки вона ще не встигла вплинути на якість сервісу, помітну глядачам.

При підключенні до основної та резервної мереж, LVB440 можна використовувати для моніторингу та аналізу надійності в рамках стандарту SMTPE ST 2022-7, який відповідає за захищене, безшовне переключення. Доступні інструменти для аналізу РТР синхронізації, включаючи виявлення в мережі джерела тактування, точності синхронізації та індивідуальної затримки потоків. Підтримуються РТР стандарти SMPTE ST 2110, ST 2022-6 та ST 2059-2, а також NMOS (Networked Media Open Specifications) специфікації.

Інтуїтивна пакетна аналітика, включаючи кореляцію одного або декількох стримів дозволяє легко та швидко виявити помилки. Метадані медіа та результати глибокої пакетної аналітики можна вивести на дисплей. Також доступні традиційні інструменти для вимірювання та роботи з кольором, включаю векторну діаграму, сумісну з просторами ITU Rec. 601, 709 та 2020 для перевірки проблем з насиченістю кольору, які можуть виникнути в змішаній екосистемі із стандартним та широким динамічним діапазоном.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon