Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Здійснюючи революційний крок в сфері виробництва та розповсюдження новин, Vizrt та Dalet поєднали свої сили задля покращення роботи новинної редакції. Інтеграція Dalet Galaxy five та Viz Pilot Edge має на меті сформувати новий стандарт ефективності та управління створенням та розповсюджуванням новинного контенту.
 
 

Vizrt запропонувала значний розвиток функціоналу свого рішення для новинного виробництва. Потужна система графікі Viz Pilot Edge із використанням HTML шаблонів відтепер легко інтегрується із Dalet Galaxy five.

Viz Pilot Edge здатна змінити концепцію роботи новинної редакції, оскільки дає журналістам можливість створювати цікавий контент із недоступною раніше швидкістю та ефективністю, впевнені в обох компаніях. Найновіша версія Viz Pilot Edge 3 має інтуїтивний веб-інтерфейс, який дозволяє значно спростити формування новинної графіки.

Щоб задовольнити потреби новинного виробництва, Viz Pilot Edge зараз доступна безпосередньо із екосистеми Dalet Galaxy five. Така інтеграція підвищить швидкість створення контенту та дозволить мовникам запропонувати своїм глядачам цікаві, переконливі сюжети.

«Команда Vizrt прагне постійно підсилювати новинні редакціями інструментами та технологіями, спрямованими на прискорення робочих процесів задля досягнення успіху в медіа-ландшафті, який постійно змінюється», – розповів Іонут Погачян, старший менеджер з продукту Viz Pilot Edge. «Наша співпраця — це важливий крок, який дозволить дати журналістам незалежність та можливість створювати візуально насичені сюжети, які потребують глядачі»

Інтеграція цього інструменту з платформою новинного виробництва Dalet підвищує ефективність роботи новинної редакції. Інтеграція функціоналу Viz для створення графіки із використанням шаблонів безпосередньо в Dalet дає можливість журналістам використовувати сучасне рішення із графічними елементами.

«Завдяки оптимізації процесів новинного виробництва та інтеграції робочих просторів ми підвищили ефективність новинної редакції та створили умови для скорочення часу на створення та вивід в ефір екстрених новин та запланованого контенту», – додав Погачян. «Журналісти отримали доступ до найпотужнішого в галузі плагіну HTML графіки для новин Viz Pilot Edge прямо з Dalet Galaxy NRCS — це дозволить їм легко наповнювати свої сюжети графікою»

 

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon