Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник програмних рішень для захоплення, обробки, управління та відтворення відео, компанія Cinegy покаже свої найновішу версію мультиекрану Cinegy Multiviewer на виставці InfoComm.
 
 

Мультиекран вже використовується не тільки ключовими мовниками зі всього світу, а й відомими AV професіоналами з різних галузей від найбільш відомих мультиспортивних змагань і командних видів спорту вищих ліг до використання на одному з найбільших круїзних лайнерів.

«Cinegy Multiviewer — це найгнучкіше, доступне за ціною рішення без обмеження по масштабуванню серед доступних на ринку, і безумовний №1 для професійного NDI моніторингу», – розповів Ян Вейнер, керівник Cinegy. «Ми перенесли в світ AV професионалів наш багаторічний досвід та репутацію з галузі мовлення, і наше коробочне рішення вже добре зарекомендувало себе в різних сферах»

Cinegy Multiviewer дозволяє моніторити, аналізувати та відображати сотні вхідних джерел відео на одному чи декількох екранах та опціонально може навіть віддавати ІР стрім в різних форматах.

Перелік вхідних форматів охоплює як традиційні SDI та DVB/ATSC потоки, так і нові поширені IP формати NDI, SRT та SMPTE 2110.

Cinegy прагне постійно вдосконалювати продуктивність мультиекрану, використовуючи GPU акселерацію задля зменшення навантаження на центральний процесор та збільшення масштабованості. Головний фокус на збільшенні ефективності, максимальні апаратні продуктивності при збереженні енергії — це дозволить захистити інвестиції та зробити систему більш стійкою.

Cinegy Multiviewer активно використовується для професійного NDI моніторингу. NDI джерела — це не завжди трансляція стандартних сигналів. Для вирішення складнощів, пов’язаних із нестандартними джерелами NDI, а також для забезпечення безперебійного та ефективного моніторингу, Cinegy Multiviewer 24.2 пропонує режим толерантності для NDI джерел, що спростить інтеграцію мультиекрана із такими типами джерел.

«Продукти Cinegy, включаючи наш мультиекран стали ключовими компонентами в різних проектах за останні роки, від масштабування сотень каналів в мережі спортивного мовлення до моніторингу медіа та розваг для покращення досвіду пасажирів круїзного лайнеру», – додав Вейнер.

«Зважаючи на те, що сектори AV та мовлення тісно сплетені один з одним та поступово йдуть в бік 100% ІР інфраструктури, Cinegy пропонує унікальну можливість допомогти в цьому переході за допомоги унікальних програмних рішень та накопиченого за десятиріччя досвіду»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon