Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vizrt представила Viz Connect Tetra — ультракомпактну багатоканальну робочу станцію 4K відео / аудіо перетворення для прямих трансляцій із підключенням до мережі або інтернет в будь якій точці світу.
 
 

«Традиційно прямі трансляції потребують велику кількість відео конвертерів та програмних платформ, щоб задовольнити потреби робочого простору. Віддалене виробництво зазвичай ще більше підвищує складність робочих процесів та перетворення сигналів, особливо із інтеграцією хмари. Viz Connect Tetra дозволяє вирішити ці питання, поєднуючи в собі все необхідне для віддаленого виробництва наживо — це справжня революція робочих процесів, масштабованість та стабільність для прямих трансляцій», – впевнений Ліам Хайтер, менеджер з продуктів Vizrt.

Viz Connect Tetra дозволяє задовольнити вимоги (які постійно змінюються) багатокамерного локального виробництва наживо із чотирма каналами з гнучким налаштуванням до 4K без обмежень. Систему вводу / виводу Tetra можна використовувати для перетворення 12G NDI у SDI, 12G SDI у NDI, і навіть NDI в NDI — в серверній стійці, на столі, у виїзній локації, саме там, де виникає потреба в підключенні.

Tetra має власні інструменти балансу білого та корекції кольорів — це дозволяє швидко вносити всі важливі зміни та коригувати якість зображення безпосередньо на етапі перетворення.

Робота зі звуком ніколи раніше не була настільки гнучкою, Viz Connect Tetra може працювати з NDI, SDI, ASIO та віртуальними звуковими платами WDM. Вперше в продукті Vizrt, кожен з чотирьох портів вводу / виводу підтримує маршрутизацію аудіо 16x16 для оперативного підключення — це дозволить швидко реагувати на будь-які вимоги прямої трансляції.

За допомоги підключення до NDI Bridge прямо з інтерфейсу користувача Tetra, цей компактний конвертер може віддавати та приймати NDI для віддаленого виробництва в будь-якій точці світу. Використовуючи NDI Bridge разом із Viz Connect Tetra, користувачі можуть використовувати весь функціонал хмарного та віддаленого виробництва без додаткового апаратного забезпечення.

Просте підключення до TriCaster, графічних рішень Vizrt, а також інших NDI та SDI систем медіа виробництва наживо — дозволяє використовувати Viz Connect Tetra локально або в хмарі з будь-якої локації світу. Вбудований функціонал кодування NDI Bridge забезпечить користувачам можливість вибору між NDI High Bandwidth та NDI HX протоколами, зберігаючи контроль за використанням смуги пропускання — це дозволить пристосуватися до будь-яких обмежень зв’язку.

Режим NDI Bridge Join дозволяє системі Viz Connect Tetra безпечно підключатися до хостів NDI Bridge Host за допомоги мережи інтернет. Доступний двосторонній обмін контентом між локаціями, де є доступ до глобальної мережи.

«Відео виробництво — це завжди спільна робота. Viz Connect Tetra допомагає віддаленим членам команди безпечно підключатися, надавати свої джерела та створювати приватну peer-to-peer мережу контенту. Пристрій компонує відео та аудіо потоки з різних локацій в єдиний простір NDI або SDI трансляції за допомоги NDI Bridge Host в дата-центрі», – додав Хайтер.

Viz Connect Tetra закриває прірву між інструментами HTML 5 графіки, традиційною SDI інфраструктурою та світом NDI IP технологій. Viz Connect Tetra — це перший багатоканальний конвертер із підтримкою Viz Flowics та HTML 5 графіки незалежно від TriCaster, перетворюючи HTML5 виходи не тільки в NDI, а й в одну чи дві «key and fill» пари для SDI інфраструктури.

Компактний Viz Connect Tetra з виходом 12G 4K UHD, безпечним зашифрованим робочим простором за допомоги NDI Bridge та контролем підключень з центру обробки даних — стане найкращим настільним супутником для професіоналів пост продакшен, це дозволить виводити контент на контрольні дисплеї, навіть якщо робота відбувається віддалено.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon