Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems анонсувала Ki Pro GO2 — нове покоління своїх багатоканальних HD/SD рекордерів Ki Pro GO. Портативний пристрій висотою 2RU отримав оновлений набір функцій та забезпечує роботу до чотирьох каналів одночасного H.265 (HEVC) або H.264 (AVC) запису на доступні за ціною USB 3.0 носії або на мережеве сховище з резервуванням запису та одноканальним відтворенням.
 
 

Ki Pro GO2 допоможе АV професіоналам отримувати якісне зображення з меншим бітрейтом і таким чином забезпечить більш тривалий запис. Для підключення пристрій має чотири 3G-SDI та чотири HDMI входи — це дозволить підключити різні джерела відео.

«Можливість адаптуватися до різних сценаріїв роботи — стала ключовим фактором сучасного медіа виробництва, незалежно від того, відбувається воно на локації чи стадіоні, AJA завжди пам’ятає про це, розробляючи нові продукти. Ki Pro GO2 дає професіоналам всі можливості Ki Pro GO та, разом з тим, має витончений дизайн і гнучкість у використанні H.265 або H.264 кодеку для запису, в залежності від унікальних вимог того чи іншого виробництва», – зазначив президент AJA Нік Рашбі. «На створення нас надихнув зворотній зв'язок користувачів з деяких регіонів, де доволі активно використовується H.265».

Ki Pro GO2 пропонує розширений функціонал для надійного, високоякісного запису та відтворення в різних типах проектів, від концертних турів та спортивних подій до закладів освіти тощо. Налаштування та управління дуже прості на HD дисплеї для детального моніторингу; інформація меню / статусу та екранна клавіатура накладається поверх відео при моніторингу; є спеціальні кнопки для запису, відтворення, зупинки, перемотки вперед та назад; стандартне Ethernet LAN підключення для дистанційного конфігурування та управління пристроєм у мережі за допомоги веб браузера з інтуїтивним інтерфейсом.

Завдяки вбудованим кадровим синхронізаторам користувачам не доведеться шукати зовнішній genlock для синхронізації вхідних джерел відео, а високоякісні де-інтерлейсери на кожному вході дають можливість записувати прогресивне відео навіть з черезрядкового входу. Багатоканальний матричний моніторинг дозволяє зручно моніторити декілька відео з камер на одному HDMI або SDI дисплеї. Гнучке налаштування аудіо дає можливість захопити до двох каналів ембедованого аудіо з 3G-SDI чи HDMI входів, або два канали аналогового аудіо з XLR інтерфейсів, причому для кожного можна обрати режим Line, Mic, або фантомне живлення +48В. Один з аналогових входів також можна використовувати в якості LTC (Longitudinal Time Code) джерела.

Оскільки Ki Pro GO2 підтримує безліч доступних USB носіїв, він забезпечує зручний і економічно вигідний запис. Також, Ki Pro GO2 в реальному часі записує матеріали на мережеве сховище через Ethernet підключення, підтримуються файлові системи FAT або exFAT для крос-платформного використання при переміщенні файлів на робочи станції, сервери тощо. Функціонал багатоканального запису забезпечує індивідуальні налаштування запису для кожного входу, тож користувачі можуть перетягувати файли безпосередньо з USB пристрою до своєї улюбленої програмної системи, також підтримується «груповий запис». Імена кліпів назначаються логічно, «канал» та «бекап» автоматично додаються для простоти управління даними. Удосконалений Super Out вихід забезпечує накладання таймкоду, VU індикації каналу та інформації залишок вільного місця на носії у відсотках при виводі на SDI та HDMI монітор. Також пристрій може відтворювати HEVC/AVC файли, створені у підтримуваних програмах сторонніх виробників.

 

Ki Pro GO2 містить такий функціонал:

  • Багатоканальний HD/SD H.265 (HEVC) або H.264 (AVC) запис на USB носії та мережеве сховище з резервуванням запису
  • Інтуїтивне управління з простим та зручним для навігації веб-інтерфейсом у браузері, клавішами на фронтальній панелі та інтегрованому HD екрані
  • Варіативність підключення, включаючи 5x USB портів для носіїв (сумісні зі стандартними USB 3.2 Gen 1 накопичувачами), 4x 3G-SDI входи, 4x HDMI входи, 4x 3G-SDI виходи, 1x 3G-SDI вихід для моніторингу, 1x HDMI вихід для моніторингу, симетричні аналогові XLR аудіо входи з переключенням mic/line/48v, а також Ethernet LAN порт
  • Запис на мережеве сховище в реальному часі
  • Вбудований функціонал форматування носіїв в exFAT
  • Вбудований кадровий синхронізатор
  • Підтримка для багатоканальної HDMI та SDI матриці моніторингу
  • Удосконалений Super Out вихід для моніторингу таймкоду, стану медіа носія та рівня звуку
  • Інтегрований веб інтерфейс, управління клавішами на фронтальній панелі, HD дисплей для моніторингу та навігації в меню
  • Одноканальне відтворення H.264 або H.265 контенту, включаючи файли, які підготовлено в DaVinci Resolve, Avid Media Composer, Apple Final Cut Pro та Adobe Premiere Pro
  • Можна обрати налаштування VBR запису з п’ятьма варіантами
  • Підтримується вхід таймкоду SDI RP-188: Час доби або значення таймкоду
  • LTC підтримка, доступна за допомоги одного каналу входу аналогового аудіо
  • Два канали ембедованого аудіо на відео вхід

Згідно AJA, серійне виробництво Ki Pro GO2 розпочнеться в третьому кварталі 2024го.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon