Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




FOR-A презентує найновіші досягнення в сфері IP-орієнтованих та гібридних робочих просторів на галузевій виставці IBC2024. На стенді компанії будуть показані програмні архітектури, які забезпечують плавний перехід до ІР, гнучкого віддаленого виробництва та використання розширених AR/VR/XR систем.
 
 

«Ми продемонструємо, як мовники можуть розвивати свою діяльність, щоб мати змогу відповідати на ті виклики з якими стикається сучасне виробництво», розповів Фабіо Вароло, менеджер з продажів FOR-A Europe. «Наші рішення забезпечують гнучкість в роботі із використанням SDI, компресованого та некомпресованого ІР — це дозволить користувачам розбудовувати власну систему з тим функціоналом, який вони насправді потребують»

Стенд FOR-A буде поділено на декілька ключових секторів, щоб охопити повний спектр рішень виробника. В зоні SMPTE ST 2110 відвідувачі познайомляться з ексклюзивним дорелізним демо нового програмного рішення FOR-A. Також тут можна буде побачити багатоканальний процесор FA-1616 — програмну платформу обробки сигналів, яка стане мостом між SDI інфраструктурою та IP екосистемою. Компактний пристрій в корпусі 1RU, FA-1616 забезпечує кадрову синхронізацію до 32 каналів, а також корекцію кольорів та ремапінг аудіо.

Крім того в цій зоні буде рішення RDS Conductor для ефективного розподілення ресурсів в некомпресованій ІР екосистемі, ІР мультиекран MV-1640IP, а також SOAR-A EDGE — один з компонентів SOAR-A (Software Optimized Appliance Revolutionized) платформи. SOAR-A EDGE підтримує перетворення та доставку різноманітних форматів відео в SMPTE ST 2110 сигнали та розширяє можливості робочого ІР простору FOR-A.

Для гібридних робочих просторів, де поєднуються ІР та SDI, FOR-A пропонує Insight Server та ClassX Graphics. В цьому секторі також можна буде побачити виробничий центр «все-в-одному» MFR-3100EX, відео мікшери HVS-190OU та HVS-491OU, здатні продемонструвати універсальність гібридних рішень FOR-A.

В центрі гібридної зону буде SOAR-A SWITCH — програмний відео мікшер на базі ClassX. Цей інноваційний продукт пропонує широкий вибір ефектів та переходів завдяки потужній системі графіки ClassX. SOAR-A SWITCH має інтуїтивний GUI інтерфейс та може бути допоміжним рішення до фізичної панелі відеомікшерів FOR-A — це забезпечить гнучкість в різних проектах з відео медіа виробництва.

Визнаючи зростання попиту серед мовників на розширену реальність, FOR-A продемонструє AR/XR/VR функціонал системи трекінгу камери Koala, а також графічного рішення ClassX.

«Наша експозиція на IBC відображує безперервний рух галузі в бік IP-центричних робочих просторів», – додав Вароло. «Ми із задоволення покажемо, як рішення FOR-A допоможуть мовникам керувати цим переходом, незалежно від того, рухаються вони в бік віддаленого виробництва, впровадження ST 2110 або в простір XR технологій»

Відвідувачі стенду FOR-A побачать, як ці всі ці технології легко інтегрувати задля створення гнучкої, системи медіа виробництва з можливістю подальшого розвитку. Зосередженість компанії на програмній архітектурі та шлюзах між ST 2110 та NDI екосистемами демонструє прихильність FOR-A до керованого та плавного переходу в робочих процесах.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon