Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила прошивку v2.1 для HELO Plus — пристрою для стрімінгу та запису H.264 відео. Це оновлення включає нові режими роботи, розширені налаштування та покращений досвід використання. Виробник рекомендує оновити прошивку щоб уникнути потенціальних помилок.
 
 

Нові функції HELO Plus v2.1

Додано параметр ID в SRT стрімі для режиму «Caller».

Додано режим SRT «Listener» для вибору користувачем.

Оновлення та покращення в v2.1

Починаючи з цієї версії SMB 1.0 (“CIFS”) більше не підтримується. Будь-яке SMB 1.0 підключення буде автоматично перетворене у Auto 2.xпід час інсталяції цього оновлення.

Налаштування B-frame кожного енкодера тепер відображається на сторінці статусу.

В попередніх версіях прошивки користувач мав можливість відформатувати захищений від запису SD носій. Вочевидь, форматування не відбувалось, однак у повідомленні щодо помилки не було чітко зазначено, чому саме стався збій. Нове повідомлення буде попереджати, якщо SD карта має захист від запису.

В попередніх версіях прошивки SD карта зі включеним захистом від запису не відображала перелік кліпів у WebUI інтерфейсі. Цю проблему виправлено.

● В попередніх версіях прошивки якщо швидкість кадрів вхідного сигналу складала 59.94 або 60 fps, і одночасно параметр «швидкість енкодера №1» виставлено на «FULL» система дозволяла використовувати тільки «енкодер №1» і виводила у webUI повідомлення для користувача, що «енкодер №2» відключено. Оновлення виправляє таку поведінку. Зараз при тих самих умовах, вихід «Stream 2» буде змушений використовувати «енкодер №1» в якості джерела і виводити повідомлення «Вхід Stream 2 перевизначено». Так само і для меню «Record Output» — джерело буде примусово переключене на «енкодер №1» незалежно від того, які параметри було вказано первинно, і користувач отримає повідомлення щодо перевизначення входу для запису.

В попередніх версіях прошивки «сендвіч» випадаючого меню на сторінці «Scheduler» інколи зникав при обиранні опції. Цю проблему виправлено.

В деяких моментах, імпортування пресетів викликало повідомлення «Внутрішня Помилка» і переривало завантаження. Цю проблему виправлено.

Кліпи, записані з джерел 59.94 fps у випадку, коли енкодер налаштовано на ½ швидкості кадрів не працювали з джерелами PlayToStream. Цю проблему виправлено.

В попередніх версіях прошивки система могла заблокуватися при спробі трансляції в мережі Facebook, і система не розпізнавала ім’я хосту Facebook. Цю проблему виправлено.

В попередніх версіях прошивки, назва системи HELO Plus не відображалася в переліку будь-якої групі Ki Pro (замість показувалась загальна назва). Цю проблему виправлено.

В попередніх версіях прошивки записи, зроблені з ToD, що обраний зі ТС джерела фактично використовував поточний час доба в Грасс-Веллі, Каліфорнія, США. Цю проблему виправлено.

В попередніх версіях прошивки, якщо система була налаштована на використання DHCP, то при включенні або перезавантаженні планувальник міг повідомити про неможливість синхронізуватися із віддаленим календарем. Цю проблему виправлено.

● В попередніх версіях прошивки, форматування раніше отформатованого USB або SD носія не включало функціонал запису, який автоматично відключається, якщо система виявляє, що носій не відформатовано. Цю проблему виправлено.

В попередніх версіях прошивки локальний розклад планувальника стирався під час виклику пресета. Цю проблему виправлено.

В попередніх версіях прошивки робочі пресети інколи не вдавалося імпортувати до системи. Цю проблему виправлено.

В попередніх версіях прошивки, якщо цільовий SMB перезавантажувався під час активного запису, запис було втрачено і виникала потреба перезавантажити HELO Plus для подальшого запису. Поки файл, розташований на SMB пристрої недоступний при перезавантаженні, HELO Plus буде опитувати SMB до моменту завершення його завантаження.

В попередніх версіях прошивки, якщо користувач комбінував в сесії стрімінг та запис, і виникала значна проблема з мережею (наприклад відключення кабелю, або помилка із підключенням до стрімінгового сервісу) відбувалося переривання запису. Цю проблему відкориговано — відтепер запис буде продовжуватися незалежно від стану стрімінгової сесії.

Ви можете завантажити прошивку v2.1для HELO Plus на сайті AJA.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon