Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок
Енергетичні рішення


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vizrt повідомила, що два хмарних відео мікшери TriCaster Vectar та TriCaster Now тепер доступні в маркетплейсі Amazon Web Services.
 
 

AWS Marketplace — це керований цифровий каталог програмного забезпечення, що працює в Amazon Web Services (AWS). Доступність відео продуктів TriCaster в маркетплейсі спростить тестування, купівлю та управління цими продуктами Vizrt для користувачів AWS.

«AWS Marketplace — це централізований портал для доступу, тестування та виставлення рахунків за хмарні інструменти відео виробництва TriCaster, це значно спростить перші кроки для опанування повноцінних віддалених прямих трансляцій», – розповів Давід Кортасса менеджер з продуктів для хмарного виробництва наживо Vizrt. «Користувачі AWS мають можливість оптимально сплачувати за хмарні сервіси та насолоджуватися скороченням витрат на відрядження та транспорт, а також зменшенням викидів вуглекислого газу при використанні хмарних сервісів для прямих трансляцій»

Завдяки тому, що в AWS Marketplace доступні дві системи TriCaster, користувачі мають більше опцій для створення контенту, включаючи способи доступу, тестування, а також придбання хмарної системи виробництва, яка найкращим чином відповідає їх вимогам.

TriCaster Vectar (раніше Viz Vectar Plus) — це провідна система відео виробництва для масштабних новинних та спортивних проектів, з підтримкою до 44 зовнішніх джерел. Повна комплектація з водяними знаками доступна безкоштовно для тестування, тож користувачі будуть цілком відповідальні в управлінні витратами на AWS.

TriCaster Now підтримує до 8 входів і розрахований для невеличких сезонних проектів, виробництва початкового рівня та корпоративних заходів. Це повноцінний SaaS сервіс з управлінням та простою моделлю ціноутворення.

«Оскільки хмара дедалі більше стає невід’ємною частиною сучасного стеку технологій, доступність TriCaster в маркетплейсі AWS — це очевидний крок, який допоможе творцям контенту охоплювати та залучати нову аудиторію, а також монетизувати більше контенту, швидше, ніж будь-коли раніше», – додав Контасса.

Для підтримки цього запуску в AWS Marketplace, Vizrt отримала статус сертифікованого партнера AWS Media & Entertainment Competency, ця програма підтверджує та просуває Партнерів AWS, які показали технічну експертизу та успішний досвід роботи з клієнтами в специфічних напрямках.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon