Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок
Енергетичні рішення


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Tiffen Company додала нову лінійку Glow до своїх фільтрів з ефектом дифузії. У поєднанні з цифровими камерами, фільтри Soft Glow, Black Soft Glow та Golden Glow дозволяють зберігати контраст для більш природнього вигляду, а також запобігати різкості та стерильності, які пов’язують з цифровими зображеннями, і при цьому створювати унікальні та приємні відблиски.
 
 

Маючи вісім ступенів щільності, кожний набір дає оператору можливість створити легкий натяк на гало за допомоги фільтра з меншою світлосилою, в той час як моделі з сильнішим значенням забезпечать більш виражений ефект, з прогресуючим, м’яким сяйвом від джерел світла. При цьому відтінки чорного залишаються глибокими, а білі — чистими. Універсальна лінійка пропонує три різних варіанти, кожен дає м’яку передачу тілесних кольорів та зберігає оточення реалістичним та чутливим, надаючи зображенню нотки атмосферності.

Чистий і тонкий, флагманський фільтр лінійки Soft Glow творить свою магію на об’єктах, ландшафтах та відблисках, м’яко і точно наносячи їх на зображення. Маючи схожі переваги, фільтри Black Soft Glow також будуть корисними для утримання глибини на темних ділянках кадру без зсуву кольорів. Таємна зброя Golden Glow — легкий теплий ефект, фільтр буде корисним, коли з’являються дзеркальні відблиски. Завдяки 8 прогресивним значенням світлосили, оператор може додати тонкий або виразний гало ефект та зробити зображення теплішим.

Кожен Glow фільтр доступний в стандартному MPTV, різьбовому та магнітному форматах: 4x4, 6.6x6.6, 4x5.65, 39 мм, 49 мм, 52 мм, 55 мм, 58 мм, 62 мм, 67 мм, 72 мм, 77 мм, 82 мм з щільністю 1/8, 1/4, 1/2, 1, 2, 3, 4 та 5. Інші розміри та щільність доступні за запитом.

Як і всі фільтри Tiffen (деякі з них навіть отримали відзнаку Emmy та Академії), моделі лінійки Glow виробляються в США з використанням Water White скла. Щоб забезпечити великий термін використання, виробник використовує ексклюзивну технологію Colorcore Technology, яка дозволяє ламінувати субстрат фільтру між двома пластинами скла з подальшим обточуванням та поліровкою з точністю до 1/10000 на дюйм товщини.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon