Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок
Енергетичні рішення


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic анонсувала нову функцію автоматичного кадрування для PTZ камер, вона забезпечить природній, високоякісний, автоматизований відео контент для трансляції та відео виробництва. Застосунок буде доступний як платний плагін Advanced Auto Framing для програмної платформи Media Production Suite в другому кварталі 2025. А також безкоштовно для топової PTZ камери AW-UE160 в прошивці, яка вийде в першому кварталі 2025.
 
 

Нове рішення автоматичного кадрування Panasonic складається з передових технологій, включаючи автоматичне відстеження, розпізнавання образів та природнє автоматичне кадрування. Воно забезпечить точне, визначене користувачем кадрування камери для підвищення ефективності в роботі та формування якісного контенту.

Платний плагін Advanced Auto Framing для платформи Media Production Suite активується за допомоги програмного ключа та дозволить використовувати автоматичне кадрування для PTZ камер AW-UE160, AW-UE150, AW-UE100 та AW-UE80. Плагін підтримує багатокамерні системи та забезпечує чітке та оперативне відстеження об’єктів для автоматичного кадрування. Додатково, технологія розпізнавання обличчя дозволить визначити індивідуально, кого слід кадрувати.

Також нова функція автоматичного кадрування буде доступна власникам AW-UE160 через безкоштовне оновлення прошивки та застосунку Media Production Suite. Відстеження об’єктів відбувається за допомоги внутрішнього процесора камери, командами кадрування можна управляти безпосередньо з Media Production Suite. Функція буде доступна на будь-якому ПК, який відповідає базовим вимогам Media Production Suite.

Плагін Advanced Auto Framing та функція автоматичного кадрування в камері AW-UE160 відкривають професійний рівень автоматичного кадрування в реальному часі завдяки пресетам кадрування, які точно відтворюють задані користувачем налаштування. Різні пресети можна комбінувати, включаючи мульти-об’єктні групові плани. Вдосконалений функціонал розпізнавання людського тіла дозволить постійно давати простір над головою в кадрі. Ці функції значно спрощують зйомку та виробництво високоякісного відео контенту.

Дизайн і робота графічного інтерфейсу (GUI) відповідають дизайну і роботі Media Production Suite, що забезпечує інтуїтивно зрозуміле налаштування і роботу за допомогою зручної панелі керування. GUI плагіна Advanced Auto Framing включає опцію багатокамерного екрану для зручної роботи з декількома PTZ камерами. Управляти та переглядати багато потоків можна за допомоги одного екрану — це полегшить багатокамерну зйомку на віть в умовах обмеженої кількості персоналу, зберігаючи безумовну якість контенту.

Автоматичне кадрування можна використовувати з віддаленими контролерами AW-RP150GJ та AW-RP60GJ, полегшуючі налаштування кута зйомки камери під час автоматичного кадрування. Крім того, синхронізація вибору камери з автоматичним кадруванням в Media Production Suite спростить переключення між автоматичним та ручним кадруванням.

«Споживання відео контенту на стрімінгових платформах та веб трансляціях стрімко зростає», – пояснює Андре Метеріан керівник підрозділу професійних відео систем Panasonic Connect Europe. «Цей тренд значно збільшує потребу в оптимізації людських ресурсів та технічних систем для забезпечення стабільного виробництва та доставки високоякісного контенту в бродкастній мережі, продакшені та висвітленні подій наживо. Програмне забезпечення Panasonic для автоматичного кадрування забезпечить високу якість кадрування для вдосконаленого виробництва контенту в студії мовлення та для прямих трансляцій подій з використанням камер, що сприяє підвищенню ефективності робочих процесів на місцях»

Деталі:

Плагін Advanced Auto Framing

  • Автоматичне кадрування з декількома PTZ камерами Panasonic
  • Реєстрація багатьох пресетів кадрування з користувацькими налаштуваннями для точного відтворення заданого користувачем кадрування
  • Групові плани для кадрування декількох об’єктів, з двома та трьома особами
  • Стабільне кадрування рухомих об’єктів на основі удосконаленого розпізнавання, відстеження тіла людини та управління камерою з чітким утримуванням голови людини в кадрі
  • Зйомка з дотриманням конфіденційності, оскільки для відстеження тіла не треба персональної інформації
  • Розпізнавання обличчя зіставлення з зареєстрованими для індивідуального кадрування
  • Координація багатокамерної системи для стабільного визначення об’єкту та безшовного переключення між цілями кадрування
  • GUI приймає перелік PTZ камер для перегляду та зйомки в багатокамерній системі
  • Відстеження об’єктів з автоматичним фокусуванням за допомоги функції детекції фази (тільки AW-UE160)
  • Безшовна інтеграція з контролерами для віддаленої роботи Panasonic AW-RP150GJ та AW-RP60GJ
  • GUI можна використовувати на планшеті для сенсорного управління

Функція Auto Framing для AW-UE160

  • Доступна через безкоштовне оновлення прошивки та Media Production Suite
  • Реєстрація до трьох пресетів кадрування для точного відтворення визначених користувачем правил кадрування
  • Групова зйомка декількох об’єктів, на дві чи три особи
  • Стабільне кадрування рухомих об’єктів на основі удосконаленого розпізнавання, відстеження тіла людини та управління камерою з чітким утримуванням голови людини в кадрі
  • Зйомка з дотриманням конфіденційності, оскільки для відстеження тіла не треба персональної інформації
  • Відстеження об’єктів з автоматичним фокусуванням за допомоги функції детекції фази
  • Безшовна інтеграція з контролерами для віддаленої роботи Panasonic AW-RP150GJ та AW-RP60GJ
  • GUI можна використовувати на планшеті для сенсорного управління


« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon