Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок
Енергетичні рішення


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Технології FOR-A стали основою для нової пересувної телестанції дубайської Production Crew. Нова ПТС була необхідна для підтримки зростаючої кількості спортивних трансляцій в Королівстві Саудівська Аравія. Для цих цілей критичною була можливість виробництва 4К Ultra HD контенту.
 
 

Production Crew була зацікавлена в підтримці простої та безпечної роботи нової машини, тому віддала перевагу 12G-SDI інфраструктурі замість ІР підключення. Мовник дослідив пропозиції всіх ключових постачальників, та обрав рішення FOR-A через його цілісну, перевірену часом підтримку 12G-SDI у поєднанні з компактною архітектурою.

Центром ПТС став відео мікшер FOR-A HVS-6000 в комплекті з панеллю HVS-3355OUA. Така конфігурації дає оператору до чотирьох банків М/Е та 80 входів, з попередньо запрограмованими макросами, DVE і шарами графіки.

Виробничий мікшер підключений до матриці FOR-A MFR-4100. Це також 12G пристрій, який можна налаштувати до ємності 72 x 72 щоб закрити нагальні потреби виробництва наживо. Для перетворення та розподілення сигналів використовується модульна система FOR-A USF, здатна розмістити до 12 плат в 2RU шасі та підсилювати розподіляти сигнал з обробкою аудіо та відео.

«Для нас було важливим, щоб виробництво мало гнучкість та простір для творчості», – розповів Шаді Мокдад, керівник Production Crew. «Це підштовхнуло нас до FOR-A HVS-6000. Розроблюючи дизайн системи, ми також побачили додаткові практичні переваги, наприклад, вбудований мультиекран, який дозволив нам заощадити дорогоцінний простір в новій ПТС»

Головна мета дизайну нової пересувної телестанції була здатність висвітлювати спортивні події світового рівню, включаючи надійне апаратне забезпечення, в якому буде легко усувати несправності. Це привело нас до 12G екосистеми — це сфера, в якій FOR-A досягла значних успіхів. Продукти компанії безшовно працюють з іншим ключовим обладнанням, включаючи 12G камери Ikegami.

Також дуже корисною стала потужна локальна підтримка підрозділу FOR-A в Дубаї. Від першого обговорення до введення в експлуатацію, вони повністю підтримували Production Crew і швидко реагували на запити.

«Обладнання FOR-A має чудову репутацію, оскільки все більше компаній визнають його виняткові творчі можливості, а також наше прагнення створити прості, зручні та разом з тим безпечні операції», – впевнений Мохамед Абу Зіяд, регіональний менеджер FOR-A в регіоні Близького Сходу та Африки. «Наші повноцінні 12G рішення дійсно вражають. Маючи в основі надсучасні технології та зручний, інтуїтивний інтерфейс, HVS-6000 легко інтегрується в будь-яку виробничу інфраструктуру. Завдяки 12G, відеомікшер підтримує робочі процеси з високою розподільною здатністю, гарантуючи неперевершену якість відео та надійність в роботі. Ми раді спостерігати, як цей сучасний мікшер покращує якість прямих трансляцій та дає нашим клієнтам можливість створювати захоплюючий контент»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon