Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Dome Productions обрала службовий зв'язок RTS завдяки інтуїтивному інтерфейсу та поширеності у Північно Американському спортивному виробництві.
 
 

Коли у 1989му Dome Productions починала свою діяльність вона зосередилась на створенні власних апаратних для подій наживо та пост-продакшен. Наступним кроком до розширення стало мобільне виробництво після придбання двох ПТС стандартної якості. Зараз до ескадри входить 18 HD машин, включаючи п’ять 4K/UHD ПТС та вісім 1080p. У 2016му Dome стала першою компанією, яка запропонувала 4K HDR у Північній Америці. Відтоді в активах Dome більше ніж 1800 4K подій, і компанія займає перші позиції у спортивному та розважальному 4K виробництві.

«Всі машини Dome Productions — оснащені службовим зв’язком RTS», – розповів Шон Хардінг, старший менеджер з технічних питань Dome. «Спочатку компанія впровадила найбільшу систему 802 у 1989му і подалі вона трансформувалася в ADAM (Advanced Digital Audio Matrix), як тільки вона стала доступна. Надійність рішень RTS — очевидна: деякі з них працюють і через 25 років»

Інтерфейсні плати складають ядро модульної концепції цифрового службового зв’язку RTS. Різноманіття функцій та інтерфейсів дозволяє налаштовувати матрицю ADAM під вимоги мовника і без перешкод інтегрувати її в комунікаційну мережу. Інтерфейсні плати дозволяють підключити SMPTE ST 2110, Dante, OMNEO, RVON VoIP, MADI, аналог та інше. Кожне нове покоління плат розширяє функціонал ADAM та додає цьому рішенню інвестиційної стійкості на довгі роки. Завдяки функції гарячої заміни та підтримці SNMP ADAM гарантує користувачам можливість масштабувати свою систему службового зв’язку, щоб цілком задовольнити зміни у потребах при зростанні бізнесу.

«Dome Productions обрала RTS через її репутацію найбільш поширеної системи зв’язку для прямих трансляцій подій у Північній Америці», – додав Роберто да Консіка Молодший, який займає посаду старшого технічного менеджера та керівника проектів для двох найновіших мобільних комплексів Dome: Titan та Empire. «Простота інтеграції та сумісність робочих процесів з командами фрілансерів та клієнтів відіграли важливу роль у прийнятті цього рішення»

В додаток до матриць ADAM, ПТС Titan та Empire використовують панелі KP-Series, поясні блоки BP-325 та інше обладнання RTS.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon