Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія AEQ запропонувала сервіс SMARTALK у формі застосунку — це забезпечить можливість швидкого, надійного та якісного підключення гостей в ефірі з будь-якого смартфона. Класичний веб-базований SMARTALK генерує посилання, які можна надіслати на email, у WhatsApp, передати QR код, або в іншій спосіб.
 
 

Коли гість переходить за посиланням, застосунок надсилає аудіокодек OPUS, який вже підключається до апаратного аудіо кодека AEQ Phoenix, який розташований на станції.

Застосунок SMARTALK можна безкоштовно завантажити у Google Play чи AppleStore та встановити на смартфон.

Без будь-якого додаткового втручання він допоможе швидко створити канал аудіо зв’язку між мікрофоном та динаміком або гарнітурою смартфону та аудіо кодеком на станції

Застосунок SMARTALK має повний контроль над смартфоном, гарантує сумісність з обладнанням та дозволяє використовувати професійні мікрофони та гарнітури. Це буде дуже корисним для професіонального використання спортивними журналістами або коментаторами, хто працює зі станцією на постійній основі.

Відтепер не обов’язково мати на місці апаратний аудіо кодек, рішення не потребує допомоги у налаштуваннях та використанні. Таким чином мовники матимуть можливість повноцінно проводити інтерв’ю будь-де, де є доступ до мережи інтернет.

Після кліку по посиланню з’явиться сторінка-привітання і достатньо ще одного кліку щоб приєднатися до ефіру по заздалегідь назначеній лінії кодеку, або за допомоги першої вільної лінії на станції. Таким чином усувається потреба відправляти мобільну групу або організовувати поїздку гостя на станцію — цілком достатньо смартфона для підключення та участі в ефірі.

Кожен користувач аудіо кодеку AEQ Phoenix може підписатися на сервіс SMARTALK на пробній основі. По завершенні тестового періоду користувач може оформити повноцінну підписку і придбати річну поновлювану ліцензію з урахуванням кількості ваших студійних аудіо кодеків, які ви плануєте підключити до сервісу.

Підписники SMARTALK можуть використовувати сервіс на свій розсуд, завантажувати застосунок або надсилати посилання для підключення стільки разів, скільки потрібно, відповідно до кількості ліцензованих аудіо кодеків Phoenix.

Якщо SMARTALK активований для аудіо кодеків останнього покоління AEQ Phoenix (Venus 4), канали аудіо кодека можна налаштовувати індивідуально пресетами, це дозволить студійному пристрою динамічно працювати зі SMARTALK або іншими портативними аудіо кодеками. Для інших апаратних аудіо кодеків Phoenix канали прив’язуються до сервісу вручну.

SMARTALK використовує високоякісне кодування OPUS аудіо кодеків AEQ Phoenix, це дозволяє обирати режими для віддаленого підключення ПК до джерела звуку навіть для трансляції музичних подій.

Задля того, щоб застосунок був завжди доступний з мінімальними затримками, створено надійну розгалужену інфраструктуру на декількох хмарних серверах в різних регіонах світу, тож кожен аудіо кодек працюватиме у насиченій хмарній екосистемі.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon