Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Tiffen Company запропонувала галузі новий дизайн фільтрів на основі Magnetic Control System, яка забезпечує простий та елегантний спосіб швидко та безпечно встановлювати фільтри на об’єктив за допомоги магнітів.
 
 

Система Magnetic Control System (MCS) розроблена Tiffen для того щоб усунути незручності зі встановленням та зніманням фільтру з різьбою, зберігаючи при цьому безпечність у використанні. MCS дозволяє змінити фільтр маже миттєво. Завдяки потужному магніту, фільтри залишаються надійно зафіксованими навіть у складних умовах зйомки. Їх можна швидко зняти з лінзи без необхідності заміни самого об’єктива. MCS Адаптер на заважає знімальному процесу, тому може на довгий час залишатися на об’єктиві, або його можна легко зняти, якщо взятися з край та обережно повернути.

Новий MCS Adapter легко накручується на фронтальній різьбі об’єктиву. Після цього, оператор може обрати будь який фільтр лінійки Tiffen MCS та майже миттєво встановити його. Доступні скляні фільтри ND, Polas, Colour, Effects, а також різні дифузні моделі, включаючи Black Fog, Night Fog, Black Pro-Mist, Antique Black Pearlescent, Antique Pearlescent, Antique Satin, Smoque, Glimmerglass та інші. Кожен з них укомплектований передньою та задньою захисними магнітними кришками, а також магнітним адаптером за розміром фільтра.

Фільтри Tiffen MCS легко ідентифікувати по їх матовому чорному покриттю, характерному синьому кільцю та зручному рельєфному краю. Кожен з них включає відповідний ковпачок лінзи, який безпосередньо прикріплюється до фронтальної частини фільтра або безпосередньо до об’єктиву за допомоги магнітного MCS фіксатора.

Фільтри Tiffen MCS доступні в розмірах 58мм, 77 мм та  82 мм. Також доступні перехідні магнітні MCS Адаптери для інших розмірів.

Як і всі фільтри Tiffen, а деякі з них здобули нагороди Emmy та Академії, MCS фільтри виготовлено з використанням спеціального оптичного скла. Для збільшення терміну споживання та чіткого зображення, для виготовлення фільтрів Tiffen використовує ексклюзивний процес Colorcore Technology— він ламінує субстрат фільтру між двома пластинами оптичного скла, після чого шліфує та полірує їх з точним допуском 1/10000 на дюйм поверхні.

Всі фільтри Tiffen Motion Picture виготовляються в США та мають 10 річну гарантію.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon