Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Rohde & Schwarz розгорнула комбіновану систему бродкастної графіки та відтворення контенту Pixel Power для регіонального німецького мовника Sudwestrundfunk (SWR) з Баден-Баден.
 
 

SWR входить до німецького федеративного консорціуму ARD та забезпечує площадку не тільки для власного мовлення, а й інших південних бродкастерів Німеччини, включаючи Saarlandischer Rundfunk (SR), Hessischer Rundfunk (HR) та Bayerischer Rundfunk (BR).

Оскільки наявна інфраструктура мовних серверів вже добігла кінця циклу підтримки, SWR прийняла рішення оновитися до сучасної програмно-орієнтованої системи. Ключовим питанням було те, що графіка та брендування мали бути її невід’ємною складовою.

Після етапу інтенсивного пошуку та порівняння, SWR обрала рішення Pixel Power від Rohde & Schwarz, оскільки саме воно задовольняло всі вимоги мовника. Система автоматизації Pixel Power Gallium та ядро обробки сигналів StreamMaster — це програмні застосунки, які можна детально налаштувати під кожного користувача. Багаторічна історія Pixel Power, як виробника високоякісних графічних систем також вплинула на рішення SWR.

«Коли ми розпочали пошук сучасного мовного сервера, ми прагнули знайти те, що надовго стане ядром нашого телецентру, гнучке й водночас здатне масштабуватися рішення», – розповів Удо Феттінг, менеджер проектів SWR. «Ми обрали Gallium та StreamMaster і вони забезпечують всю необхідну інформацію в універсальному графічному інтерфейсі, без будь-яких обмежень. Ми можемо налаштувати систему так, щоб вона максимально відповідала всім нашім операційним робочим процесам»

Однією з ключових вимог щодо операційної діяльності SWR була не тільки функціонал для управління трансляціями на живо та можливість вносити зміни в розклад, а й здатність системи швидко і гнучко додавати графіку, коли в цьому виникає потреба, від результатів лотереї до попереджень щодо критичної зміни погодних умов. Нова система також підтримує перетворення тексту в розмову, що забезпечує доступ до екстрених сповіщень навіть людям із вадами зору.

«Прямі трансляції — це важлива річ для всіх лінійних телеканалів», – впевнений Джеймс Ґілберт, виконавчий директор Pixel Power та керівник з питань управління медіа рішеннями Rohde & Schwarz. «Рано чи пізно VoD обов’язково замінить тематичні телеканали: лінійні мовники потребують функціонал, який дозволить не тільки інтегрувати прямі трансляції, а й швидко реагувати на зміни в галузі».

Gallium та StreamMaster — це програмні рішення, які працюють на звичайному комерційному апаратному забезпеченні (COTS) з можливістю конфігурації пізд будь-які потреби робочого простору. Застосунки можна використовувати локально, в хмарі або в гібридній конфігурації. Також вони підтримують віддалений доступ і SWR вже підключила їх вихід до контролеру каналів домашнього офісу, зберігаючи при цьому гнучкість та варіативність під час прямих трансляцій та незапланованих подій.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon