Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




DVB Production інтегрувала ІР аудіо консоль Calrec Argo S та два ядра ImPulse1 до своєї ПТС Vehicle 1. Це перший європейський провайдер бродкастних послуг, який обрав зменшену компактну модель Argo S, і зараз отримав всі переваги гнучкості та масштабування ІР рішень виробника.
 
 

Заснована в 2007 з метою освіжити мобільне виробництво в Словенії та Центральній Європі, за цей час DVB Productions суттєво розширила присутність в регіоні та співпрацює майже зі всіма ключовими мовниками, включаючи Sky Sport Austria, ORF, ARD, RAI та інших. Також компанія має міцні зв’язки з правовласниками та спортивними федераціями, включаючи ФІФА та УЄФА.

«Наш поклик вивчати та опановувати нові речі допомагає нам досягти нашої мети та співпрацювати з ключовими мовниками та організаціями. Впровадження ІР аудіо технологій в нашій ПТС OB1 для нас це ще один крок уперед, оскільки всім зрозуміло, що за цим майбутнє», – впевнений Деніел Коф, виконавчий директор DVB Production. «В пошуках консолі, яка найкращим чином відповідала би нашим вимогам, ми створили таблицю, де вписали всі функції, які потребуємо. Ми порівнювали рішення різних виробників, і саме консоль Calrec підійшла нам з багатьох причин. Повне резервування це обов’язкова річ для того чим ми займаємось, цю вимогу Calrec легко задовольнила, до того ж ми вже мали чудовий досвід використання Brio в нашій маленькій ПТС, і це означало, що наші звукорежисери легко впораються з новою Argo».

Незважаючи на великі розміри, простір ПТС завжди обмежений, тож дуже важливо, що Calrec створила зменшену модель Argo S, комбінуючи функціонал двох ліній екранів разом із можливістю перемикання доступу до інформації. Широкі можливості вводу / виводу Argo та потужна DSP обробка, особливо для DANTE мережи DVB, а також можливість інтеграції з системою службового зв’язку, виводять Argo разом із новішим ІР ядром ImPulse1 на перше місце, коли треба компактний і разом з тим потужний аудіо мікшер.

«Те, що ми отримали перспективний продукт, який підтримує всі конфігурації імерсійного аудіо додає нам впевненості в нашому виборі», – додав Коф. «Оскільки це ІР система, прокладення кабелів значно спростилося — це суттєво вплинуло на загальну вагу машини, а інсталяція та інтеграція з іншим (не ІР) обладнанням була простішою ніж коли-небудь раніше.»

Консоль Calrec Argo вже активно використовується DVB Production в різних проектах, дебютом став матч УЄФА Ліги Чемпіонів серед жінок між Баєром та ПСЖ в січні цього року. Відтоді були прямі трансляції матчів Ліги Європи, Хокею та інші виробництва, причому всі успішні, зазначив Коф. DVB Production в своєму розкладі має постійні замовлення на майбутні спортивні події.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon