Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини

 
Ateme+ пішла до хмари. Платформа обробки відео доступна в якості SaaS

Нещодавно випустивши Ateme+, компанія Ateme зосередилася на хмарних сервісах з бізнес-моделлю Software as a Service (SaaS). На думку керівництва Ateme, це дозволить зробити обробку відео більш доступною для широкого загалу.

     
     
 
Tiffen вводить в обіг нові фільтри 39мм

Відома своїми професійними скляними фільтрами, компанія Tiffen почала випуск круглих фронтальних фільтрів діаметром 39 мм для камер Leica та Fujifilm.

     
     
 
AJA випустила ColorBox для чіткої передачі кольорів

AJA анонсувала портативний та продуктивний ColorBox з унікальним алгоритмом перетворення кольорів та обробки LUT таблиць: він забезпечує чітке та точне перетворення кольорових просторів для прямих трансляцій, медіа виробництва та пост-про. Завдяки підтримці декількох режимів HDR та SDR конверсії, ColorBox спрощує питання завантаження, редагування та зберігання різних профілів, та створення референсних зображень зі збереженням точності кольорів для всього ланцюга виробництва.

     
     
 
FOR-A HVS-1200 забезпечить 4K італійській PTB

Італійська медіа компанія PTB обрала відеомікшер FOR-A HVS-1200 на заміну моделі попереднього покоління в своїй пересувній телевізійній станції. Оновлення дозволить використовувати машину для 4K виробництва.

     
     
 
RIST додає IP Multicast аутентифікацію

Reliable Internet Stream Transport (RIST) Forum анонсував, що специфікація RIST Main Profile (VSF TR-06-2) буде підтримувати IP Multicast аутентифікацію. Редакція TR‑06‑2:2022 включає механізм авторизації багатьох приймачів по протоколу EAP SHA256-SRP6a.

     
     
 
Lectrosonics анонсувала глобальну базу даних сканування радіочастот

Lectrosonics анонсувала Базу Даних Сканування Радіочастот для тих користувачів, хто використовує бездротові радіосистеми в різних точках планети. Це спростить настроювання обладнання задля спільної роботи в щільному радіочастотному просторі.

     
     
 
AEQ покаже нові рішення на IBC 2022

AEQ обіцяє показати нові рішення на галузевій виставці IBC 2022, яка проходитиме в Амстердамі з 9 по 12 вересня. Виробник зосередився на віддаленому виробництві та створенні комплексних робочих просторів, і саме під такі проекти пропонує цифрову консоль ATRIUM та аудіокодек TALENT.

     
     
 
NewTek створила десктопний TriCaster

Компанія NewTek додала нову модель до лінійки TriCaster, здатну підключати інтернет ресурси безпосередньо на апаратну платформу. TriCaster Mini X дає можливість користувачам підтягнути будь-який елемент веб-сторінки до медіа-виробництва, включаючи графіку, зображення та відео, без необхідності використовувати програмне забезпечення сторонніх виробників.

     
     
 
Cinegy приєдналася до платформи медіа-маркетплейсу HCL Technologies All Access

Нещодавно HCL запустила платформу All Access для творчої спільноти та провайдерів медіа-сервісу, які пропонують найкращі в своєму сегменті рішення, одним з яких став Cinegy Capture. Також на платформі найближчім часом будуть доступні МАМ система Cinegy Archive, додаток для управління активами Cinegy Desktop, мовний сервер Cinegy Air PRO та мультиекран Cinegy Multiviewer.

     
     
 
Dalet покаже сучасні рішення на IBC 2022

Медіа логістика Dalet Flex, рішення для виробництва новин Dalet Pyramid та платформа Dalet Galaxy для мовної галузі — дозволять вирішити левову частку питань віддаленого виробництва та колективної роботи, та забезпечать можливості масштабування та автоматизаціє робочих процесів. Відвідувачі IBC 2022 матимуть можливість дізнатися з перших рук про рішення Dalet, включаючи нові сервіси SaaS, Dalet Flex для команд, та інші. Всі вони за доступною ціною надають професійні інструменти з продуманою системою робочих процесів.

     
     
Сторінки:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon