Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини

 
Leader Electronics додала нові функції до IP аналізатора LVB440

Leader Electronics розповіла про чотири нові функції IP аналізатора LVB440, включаючи аналіз скомпресованого JPEG XS потоку SMPTE ST 2110-22 відео, підтримку об’ємного 7.1 та 5.1 звуку та mix down до стереопари, а також вимірювання ланцюга пакетів у потоці даних.

     
     
 
AJA випустила Diskover Media Edition

AJA Video Systems анонсувала базоване на відкритому коді програмне забезпечення AJA Diskover Media Edition, яке дасть можливість медіа фахівцям легко шукати та аналізувати дані медіа активів, незалежно від того, розташовані вони локально, віддалено чи у хмарі. Та додавати пов’язанні метадані до уніфікованого глобального індексу. Згідно прогнозів у найближчі три роки галузь створить більше даних, ніж це було за останні три десятиріччя, тож Diskover дає можливість користувачам приймати чіткі, засновані на даних, зважені рішення.

     
     
 
Dalet просуває хмарні рішення

Dalet запевняє, що її хмарні продукти дають мовникам можливість з легкістю перейти до гібридного або хмарного робочого простору, та обіцяє показати такі рішення на найближчих NAB та IBC. Систему Dalet Flex можна розгорнути локально, в хмарі або в якості гібридного рішення.

     
     
 
LYNX Technik анонсувала нову оптичну 48G систему транспорту

Розробник модульних рішень обробки сигналів для мовної галузі, компанія LYNX Technik випустила нову систему передачі 8K сигналів по оптичному волокну. Модель yellobrik OTR 1A42 стане ідеальних рішенням для передачі декількох нескомпресованих 12G SDI потоків по одному волокну.

     
     
 
TVU Networks забезпечить мовникам 5G без обмежень на Зимових Іграх в Пекіні

TVU Networks анонсувала низку рішень та розширену підтримку для мовників для висвітлення Зимової Олімпіади в Пекіні. Компанія звертає увагу на можливі виклики, пов’язані з коронавірусом, та обмеженням подорожування в Китаї, а також з гірським ландшафтом поруч з локаціями Янцінь та Чжанцзякоу — наголошуючи на те, що це може обмежувати висвітлення Зимових Ігор, навіть більше ніж умови, з якими зіткнулися в Токіо.

     
     
 
Tiffen підготувала фільтри Warm Diffusion

Компанія Tiffen анонсувала нову лінійку фільтрів Warm Diffusion, які створено задля того, щоб надати різноманітні відтінки різним типам шкіри. Вироби Tiffen відомі своїм природнім розсіюванням світла та додаванням теплих напівтонів. Фільтри Warm Diffusion дають м’яке тепле сяйво та згладжують деталі на шкірі, зберігаючи чіткість.

     
     
 
NDI підсилила партнерство з Adobe для підтримки Creative Cloud

NDI розширила можливості Adobe Creative Cloud за допомоги інтегрованих до Adobe Premiere Pro та After Effects панелей. Доданий вивід NDI дозволяє спростити та прискорити медіа виробництво, видаливши необхідність попереднього експорту контенту для перегляду учасниками команди та замовниками.

     
     
 
LYNX Technik анонсував друге покоління синхрогенератора yellobrik Sync Pulse з підтримкою Genlock

Розробник модульних інтерфейсів для обробки сигналів, компанія LYNX Technik анонсувала новий портативний пристрій: yellobrik SPG 1708 — імпульсний генератор синхросигналу зі вбудованим Genlock.

     
     
 
Chyron підготував PRIME Live Platform v.4.2

Chyron анонсував оновлення PRIME Live Platform до v.4.2. Потужна платформа забезпечить мовників повним набором інструментів, включаючи графіку у реальному часі, взаємодію з відеостінами, сенсорними екранами, а також доповнену реальність. PRIME v.4.2 — це гнучка, масштабована платформа, яку можна встановити локально, в хмарі, або у гібридній архітектурі.

     
     
 
FXLION підготувала потужний акумулятор NANO THREEна 150 Втг в мікро форм-факторі

FXLION розширила лінійку NANO V-Mount новим акумулятором FXLION NANO THREE ємністю 150 Втг в компактному форм-факторі. Він доповнить моделі NANO ONE (50 Втг) та NANO TWO (98 Втг).

     
     
Сторінки:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon